Dazzy

HÅRFARGER

 • Publisert: 27.06.2016, 16:58
 • Kategori: SKJØNNHET


 • Gjennom årene har jeg hatt en god del forskjellige hårfarger og har i en stund nå vurdert sterkt å farge det igjen! Hadde et lite eventyr i fjor der hvor jeg farget håret i ganske crazy farger, for det meste lilla, en stund, noe som slet virkelig på håret mitt. Derfor har jeg bestemt meg for å skaffe meg en skikkelig hår-kur og reparere håret mitt før jeg skal farge det igjen. Bildene over viser hvor mange forskjellige farger jeg har hatt de siste ca. 3 årene.
  Har ikke farget det siden januar nå og håret mitt er allerede mye bedre og sunnere igjen. Så snart jeg har kuret det skikkelig noen ganger og kvaliteten er på topp står jeg ovenfor et nytt dilemma som kanskje dere kan hjelpe meg med? Har tre alternativer: 

  1. Farge det rødt/mahognay igjen, som også vil være den enkleste løsningen. Jeg vet selv at jeg kler rødt hår og har derfor litt lyst til å farge det rødt igjen, men problemet er at når man først går for en farge med røde noter i så er det ufattelig vanskelig og tar lang lang tid å bli kvitt de igjen. Det vil gjøre bleking nesten umulig flere år senere fordi tonene sitter sånn i håret og vil gjøre blekingen gul og oransje. Slet med dette i fjor da jeg ville bleke håret og farge det rosa.
   2. La etterveksten vokse ut og la min naturlige farge komme tilbake. Dette kan kanskje være det som blir vanskeligst fordi jeg er ikke sikker på om jeg har tålmodigheten til det, pluss ettersom at min naturlige farge er en form for mørkeblond så vil det se gaanske stygt ut i lang tid før jeg kan klippe vekk den delen av håret mitt som er farget. Farget det brunt i januar og nå har fargen falmet til å bli en slags lysebrun med røde/oransje toner som få det naturlige håret mitt til å se mer grått enn blondt ut når de er rett ved siden av hverandre.
  3. Bleke håret og farge det lilla eller rosa igjen, aka det morsomme alternativet. Selv om disse fargene falmer fort så syns jeg det er ganske fint for det om. 

  Så hva tror dere blir best? Kommenter gjerne hva dere synes <3

  xKat

 • Publisert: 27.06.2016, 16:58
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Henriette Celin

  27.06.2016 kl.17:29

  Syntes du kledde alt godt, men det lyse best ^^

  Dazzy

  27.06.2016 kl.18:05

  Henriette Celin: Takk :)

  siribokoholiker

  27.06.2016 kl.18:15

  Mange spennende farger :D Selv har jeg aldri hatt nok mot til å farge håret. Men syntes du kledde rødt hår godt :D

  - Siri

  Dazzy

  27.06.2016 kl.18:41

  siribokoholiker: Hehe, takk!:')

  Skriv en ny kommentar

  hits