Dazzy

KREVENDE MEN LIKEVELL VERDT DET!

 • Publisert: 20.07.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO


 • I dag tenkte vi å faktisk fortelle dere litt om hvorfor vi to har begynt å blogge i det hele tatt! Gjennom hele ungdomsskolen og videregående har vi begge to hatt flere egne blogger som egentlig ikke har blitt noen store suksesser og har etter tid dødd ut fordi vi ikke har hatt motivasjon eller tid til blogging. I et tilfelle hadde Katrine bare helt glemt at hun hadde en blogg i det hele tatt før hun plutselig kom på det igjen noen måneder etterpå, og da ble den fint slettet. 
  Mot slutten av vårt siste år på videregående hadde egentlig begge to ganske lyst til å begynne å blogge igjen, så fant vi rett og slett ut at vi like gjerne kunne ha en blogg sammen! Vi tenkte det kunne faktisk være like greit fordi det kunne gjøre enkelte ting lettere. Som for eksempel har man alltid en som kan ta bilder av deg, en som kan minne deg på å tidsinnstille et innlegg eller skrive et innlegg om man skulle glemme det. Vi merker også at det er mye gøyere å blogge nå siden vi har en å diskutere med og dele ting meg. I tillegg kan vi gi hverandre ideer, og man klarer å forsikre seg at man får ut innlegg hver dag! 

  Vi har hovedsakelig tre grunner til at vi ville blogge. Først og fremst fordi vi begge to liker veldig godt og ta bilder og ville ha en platform å dele bilder med andre. Da er jo blogg en veldig fin platform. Noe vi liker veldig godt ved å blogge er de gangene vi er sammen og skal ta outfit bilder eller lignende av hverandre. Vi har liksom en liten fotoshoot sammen, haha.
  En annen grunn som henger sammen med interessen for bilder er det at vi blir så inspirert av andre blogger og ville derfor også inspirere andre gjennom vår egen blogg. Gjennom å lese andre sine blogger og se på deres bilder kan man få inspirasjon til mye rart som for eksempel får Katrine inspirasjon til hvordan man styler forskjellige klesplagg og slik gjennom moteblogger, mens Camilla finne stor trenings inspirasjon gjennom å se andres progresjon og forbedring på forskjellige blogger.
  Til slutt er det også en veldig fin måte å komme i kontakt med andre på og bli kjent med nye, kreative og fine mennesker på. Vi har allerede fått god kontakt med flere medbloggere og følgere av bloggen vår og det synes vi er veldig koselig! 

  I tillegg passet det bare veldig bra å starte en blogg nå. Vi er nettopp ferdig med skolen og skal begge to ta friår og jobbe før vi skal studere videre i 2017. Dermed har vi bedre mulighet til å tilbringe tid og engasjere oss i en blogg, noe som selvfølgelig er vanskelig for hvem som helst når de går tredje året på videregående. Men siden vi følte at dette faktisk kunne gå bra og vi ikke kom til å ende opp på et punkt hvor vi "ikke har tid til" eller nedprioriterer bloggen, så passet det ganske bra. Pluss bloggen har ført oss tettere sammen siden vi må snakke sammen hver dag og det har bare resultert i at vi har satt av mer tid og vært sammen mye mer disse to månedene enn vi har gjennom hele tredje skoleåret, noe som bare er positivt!
  Så der har dere det, om dere lurte! Vi synes hvertfall det ofte er artig og faktisk se hvorfor folk har en blogg osv, så håper dere likte det også!

  -Katrine & Camilla

 • Publisert: 20.07.2016, 10:00
 • Kategori: FOTO
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  lisarorvik

  20.07.2016 kl.11:17

  Så fine grunnene, syns bloggen deres er kjempe fin :)

  Dazzy

  20.07.2016 kl.12:55

  lisarorvik: Takk :)

  Mona

  20.07.2016 kl.17:26

  Synes bloggen deres er helt super slik som den er. Ærlig og tar opp saker som er viktige og gode. Eksempelvis hår doneringen.

  Keep on blogging Girls.

  Mona😀

  Dazzy

  20.07.2016 kl.18:26

  Mona: Takk:)

  Rene Kristina

  20.07.2016 kl.20:22

  Ja helt enig med deg Mona. Dere er veldig flinke og alltid interessante temaer. Ikke bare overfladiske saker som på så mange andre blogger. Gleder meg veldig til å se deg meg kort hår i morgen. Håper dere lager en stor sak av dette initiativet på bloggen i morgen.

  Rene Kristina.

  Dazzy

  20.07.2016 kl.20:36

  Rene Kristina: Tusen takk, betyr mye. Vi syns det er viktig å skille seg ut og skape inspirasjon! Vi setter pris på slike tilbakemeldinger :) Er veldig spent selv!:)

  Skriv en ny kommentar

  hits