Dazzy

SERIEANBEFALINGER

 • Publisert: 23.07.2016, 11:00
 • Kategori: FOTO
 • Hei! I dag er jeg så heldig å ha fri fra jobb, så tenkte jeg å se litt på Netflix eller HBO! Jeg ser en god del på serie og tenkte da å dele mine anbefalinger med dere om dere lurer på hva dere skal begynne på eller bare kunne trengt en anbefaling. Jeg liker alt fra overnaturlige serier til drama og kjærlighets serier så her blir det en god blanding!
  Så her er mine 5 favorittserier på HBO og Netflix:

  1. Game of Thrones
  GoT har dere garantert hørt om og veldig sannsynlig også sett, men det er min største favoritt av alle! Begynte og se det i fjor og ble fort hekta. Serien omhandler i første rekke en adelsfamilie i en fiktiv verden og så følge vi denne familien gjennom serien. Mye drama og action og syke plot twists. Jeg skaffet meg HBO basically bare for å se denne serien og det var verdt det! (fant jo og andre ting å se på hbo da jeg var ferdig med GoT)
   

  2. Supernatural

  Supernatural er en veldig stor serie også, men er kanskje ikke alle som har hørt om denne. Vi følge to brødre mens de bekjemper overnaturlige vesner, kort og greit. Ikke at denne serien er noen av delene, sesong 11 kom ut i år, og jeg er foreløpig på sesong 9. Denne serien er lang, og jeg endte opp meg å slutte å se på ca i sesong 5 fordi man blir jo lei etter en stund. Savnet serien noen måneder senere og begynte igjen! Eneste som suger med denne serien er at den hverken er på Netflix eller HBO. Den var på Netflix tidligere, men av en rar grunn har de fjernet den og nå ser jeg den på forskjellige nettsider, er bare til å google etter den, enkelt å finne et sted å se!
   

  3. Sex and the city 

  Jeg bare elsker denne serien! Har sett den to ganger og blir aldri lei. Den treffer rett i hjertet og er så sykt relateable! Skikkelig vittig og underholdende. Episodene varer ikke så lenge så man kan fort se veldig mange episoder. Serien er på 6 sesonger og har 2 etterfølgende filmer (som og er like geniale), og om ryktene som går og svirrer for tiden er sanne så blir det en tredje en eller annen gang! Samme for meg når, så lenge den kommer, jeg må ha mer Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda!! 
   

  4. Orange is the new black 

  Dritbra serie fra Netflix! Elsker denne serien, den er så kul og morsom og er så mange gøye karakterer med! Med en gang det kommer en ny sesong av denne serien klarer jeg aldri å stoppe før jeg har sett alt! Samtidig som serien er så morsom at man må le høy noen ganger så får man liksom en feeling av hvordan det kunne vært i et (lavsikkerhets)fengsel og man ser hvor mange forskjellige typer det er der. Etterhvert som man ser glemmer man liksom at alle disse jentene sitter inne for å ha gjort noe, men man vet ikke helt hva alle faktisk har gjort(eller ikke gjort). Serien er alt i alt veldig fascinerende og ekstremt vittig.
   

  5. Skins 

  Skins er en britisk serie på Netflix som jeg tror ikke så mange har hørt om egentlig. Den er nokså ukjent og ble avsluttet i 2013. Det er en ungdomsserie som tar opp viktige tema og viser virkeligheten på en real måte. Jeg anbefaler dere å se de første 4 sesongene, og dere kan spare dere for 5 og 6. Det er 7 i alt og i annenhver sesong byttes hovedkarakterene ut med nye generasjoner. Så sesong 1&2 er første generasjon, og 3&4 andre, mens 5&6 er tredje generasjon. Sesong 7 er en samling av alle hvor vi ser videre i livene på noen av karakterene. Anbefaler denne serien fordi den er så virkelig og viser veldig godt at uansett hvem man er så har alle noe de sliter med i livet, og det å vokse opp er aldri lett. En del drama men også mye humor og faenskap.

  -K

 • Publisert: 23.07.2016, 11:00
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  23.07.2016 kl.11:28

  Orange is the new black er bra :-D

  Dazzy

  23.07.2016 kl.12:51

  Henriette Celin: Ja, helt enig !:)

  Skriv en ny kommentar

  hits