Dazzy

KANSKJE IKKE EN LIKE VELLYKKA KLIPP

 • Publisert: 11.08.2016, 12:21
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Håper dere likte Camilla sitt innlegg igår, men nå er det min tur til å fortelle min opplevelse. Som noen av dere kanskje har skjønt så ble det ikke like vellykka for meg som for Camilla. Jeg klippet håret mitt opp til haken i 10-ende klasse som nå er 4 år siden, og tror ikke jeg tenkte så mye over om jeg kledde det eller ikke for jeg bare klipte meg fordi jeg ville ha en stor forandring og jeg var vel ute etter en slags sjokkert reaksjon hos folk siden jeg hadde hår ned til midjen min, rett nedenfor brystene, og da ble det en stor forandring med super kort hår til haken. 
  Har siden den gang latt det vokse, for senere når håret hadde vokst en del igjen og jeg så tilbake på bilder var jeg ikke fornøyd med lengden. Slik føler jeg det nå og. Klippen var nødvendig nå da, det kan jeg ikke si noe på. Jeg klippet det først til brystet og var egentlig ganske fornøyd, men frisøren min hadde veldig lyst til og klippe mer pga håret mitt var ganske skadet og slitt. Så jeg sa kjør på, noe jeg ønsker jeg ikke hadde gjort. Jeg skulle heller bare stoppet og klipper det igjen noen måneder senere. Jeg føler meg rett og slett ikke komfortabel med så kort hår. Jeg liker ikke hvordan det ser ut og det er bare sånn jeg føler det. Uansett hva alle andre sier, både venner, familie og andre frisører, at de synes jeg kler det og det ser bra ut så forandrer jo ikke det på det faktum at jeg ikke liker det selv og ikke føler meg like fin på håret som før. Denne frisyren bare funker ikke for meg. På jobb hvor jeg må ha oppsatt hår pga maten funker håret mitt dårlig siden jeg ikke får med alt i en hestehale og hestehalen er vanskeligere å få fin enn før siden den bare blir klumpete nå. Jeg pleier å rette håret mitt vanligvis, men når jeg gjør det nå blir det ganske flatt og ikke så pent, men håret mitt naturlig er så bølgete og fjasete at det går heller ikke, da blir syns jeg det blir enda mindre pent... Den eneste positive siden som jeg synes veier opp for de negative er det at det blir ti ganger enklere i dusjen med kort hår!

  Men dette burde ikke avgjør om du vil klippe deg, det er jo forskjellig for alle siden alle ser forskjellig ut. Kort hår for meg ser bare ok ut og jeg liker det ikke så godt selv, men om du ser på Camilla så ser det kjempefint ut og hun liker deg selv og. Det viser bare hvor forskjellig folk kan være og at om du vurderer å klippe deg så gjør som Camilla sa og sett opp håret og se hvordan det kan se ut på deg, eller gå til en frisør og spør hva en profesjonell tenker.
  Masse lykke til uansett til dere som vurdere å klippe dere og ha en fin onsdag!

  -Katrine
   

 • Publisert: 11.08.2016, 12:21
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Julie

  11.08.2016 kl.15:43

  Flott innlegg og helt enig med deg du sier! En burde ikke bare klippe seg for alle andre sier d er bra enn må tenke over hva en selv også syntes. Bra skrevet!

  Dazzy

  11.08.2016 kl.16:09

  Julie: Takk!

  Tone

  11.08.2016 kl.17:30

  Med all respekt Katrine. Du ser mye skjønnere ut med kort hår og fremfor alt så ser håret ditt mye sunnere ut nå enn før. Slitt og sprøtt hår med livløse tupper ser jo ikke akkurat flott ut selv om det er langt.

  Dazzy

  11.08.2016 kl.17:33

  Tone: Takk for din mening !

  Skriv en ny kommentar

  hits