Dazzy

POPPIN LIPGLOSS BY KYLIE

 • Publisert: 13.08.2016, 09:30
 • Kategori: SKJØNNHET

 • Onsdag fikk jeg denne nydelige lipglossen i posten, og ble da kjempeglad! Fikk tak i denne lipglossen fra Kylie Jenner sin limited birthday edition kolleksjonen under det første salget, og på onsdag under det siste salget fikk jeg jammen tak i et lipkit i fargen Leo også! For og være ærlig er jeg ikke noen fan av hverken Jenner eller Kardashian familiene, men fin sminke lager Kylie så da la jeg fordommene til side og skaffet meg litt ny sminke, i skikkelig fine farger og! 
  Poppin heter den glossen her og jeg bestemte meg relativt fort for at den ville jeg ha, i tillegg til mini matte pakken, men den var jo klin umulig å få tak i siden ALLE ville ha den, så da gadd jeg ikke en gang prøve på den under det siste salget, gikk bare rett for Leo. 
  Denne glossen viste seg og ikke leve heelt opp til forventingene mine, men var fortsatt verdt det siden jeg tror jeg kommer til og bruke den mye uansett. Greien var at jeg trodde den ville være tykkere eller mer pigmentert når den var på leppene, siden jeg bare hadde sett bilder av den på armen til Kylie, slik dere ser på min arm. Der ser den ut som den er ganske fyldig og pigmentert, men pga fargen er gull så blir den bare ikke like bra på leppene som på armen, og det kan jeg forstå, tenkte bare ikke helt på det da jeg kjøpte den. Men no worries den var pen og glitret så den blir nok brukt både på fest og til hverdags! Det kule med kolleksjonene til Kylie var at metall glossene hennes var infiltrert med ekte gull. Men glossen var likevel rimelig, ca. 280 for glossen pluss frakt, så slapp både toll og merverdiavgift! Da ble jeg glad haha, var redd dette ville koste meg alt for mye pga toll osv.
  Fikk du tak i noe fint fra bursdags kolleksjonen til Kylie?

  Men dagen i dag tror jeg blir bra, har helt fri og faktisk ingen planer. Blir nok litt vasking og rydding siden resten av familien kommer hjem i morgen. Men siden det og er skikkelig dritt vær ute tror jeg at det blir en del netflix på meg i dag altså! 
  Håper du får en fin lørdag!

  xKat

 • Publisert: 13.08.2016, 09:30
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  13.08.2016 kl.09:37

  Så veldig stilig ut, bare dumt den ikke var like tykk og pigmentert på leppene.

  Kos deg med fri i dag ;-)

  Dazzy

  13.08.2016 kl.14:32

  Henriette Celin: ja, var litt kjipt men det går fint, tusen takk! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits