Dazzy

PAKKE I POSTEN OG BURSDAG SNART

 • Publisert: 25.08.2016, 09:00
 • Kategori: BLOGG
 • De siste to dagene har jeg fått pakker i posten. Pakke i posten er en av de gøyeste tingene jeg vet, selv om jeg alltid vet hva jeg får. Så på tirsdag fikk jeg den siste pakken fra Shein, noe som betyr at jeg og Camilla skal filme en ny video til dere. Det skal vi i dag faktisk, etter jobb! Den andre pakken fikk jeg i går kveld, rett i postkassa. Da var det lipkittet mitt fra Kylie Jenner som kom endelig! Jeg bestilte fargen Leo fra bursdagskolleksjonene hennes, og kommer til og vise dere det i morgen! Kan hvertfall fortelle dere at jeg ble drit fornøyd med produktet hennes denne gangen.

  Gleder meg skikkelig til og endelig være med Camilla igjen i dag, men gleder meg enda mer til dagen i morgen, siden det er bursdagen min, hehe. Skal tilbringe den med kjæresten først, og siden det er siste dagen av fadderuken hans så skal han ut på bar-til-bar. Derfor drar sikkert jeg og broren min ut på pokemon-jakt eller noe i byn. 
  Da familien min var i Spania kjøpte mamma og pappa to par nye sko til meg, som ble bursdagsgaven min. Tror ikke de planlegger og gi meg noe mer enn det, men for min del holder det. Ble veldig fornøyd med skoene, og de får dere også se i videoen vi skal lage i dag! Spent på hva Malik greier å trylle frem. Er det bare meg eller er vi jenter bare mye flinkere til og planlegge fine ting som for eksempel gaver til kjæresten? Malik har ikke bursdag før til jul men jeg har allerede funnet ut deler av hva jeg skal gi ham, mens han ikke hadde funnet ut hva han skulle gi meg til bursdagen da jeg spurte han på mandag. Det er sikkert sånn i de fleste forhold, så jeg gidder ikke furte over det, selv om det rett og slett er litt teit at det er sånn. 
  Anyways, under ser dere noen ting jeg har ønsket meg veldig lenge, og skulle gjerne fått til bursdagen min, men vet jeg ikke får, haha. Får spare og investere i noe lignende selv over tid tenker jeg.


  Janine boots fra Public Desire


  Escada Taj Sunset parfyme


  Polariod kamera fra UrbanOutfitters


  Retro platespiller fra UrbanOutfitters


  Bildene har jeg tatt meg den frihet og låne fra de forskjellige nettsidene. Linkene under bildene leder direkte til produktene og bildene :)
  Ha en stårlendes torsdag!

  -Katrine

 • Publisert: 25.08.2016, 09:00
 • Kategori: BLOGG
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  25.08.2016 kl.09:39

  Kjempe stilig kamera og platespiller. Håper du får noe av det da ;-)

  Gleder meg til videoen :-D

  Er litt enig der. Men føler gutter generelt bare ikke liker å planlegge så mye.

  Dazzy

  26.08.2016 kl.18:48

  Henriette Celin: hehe ja, kan virke sånn av og til :)

  Skriv en ny kommentar

  hits