Dazzy

DOBBELDATE OG FØRSTE SKOLEDAG

 • Publisert: 08.09.2016, 09:26
 • Kategori: BLOGG
 • Hei! Denne helgen har gått så fort! Jeg har vært syk den siste uken fordi søsteren min smittet meg med forkjølelse... Så har vært en slitsom uke hvor jeg kanskje egentlig ikke skulle ha jobbet i det hele tatt, men har endt opp med og måtte jobbe nesten hver dag. Bare torsdag jeg hadde fri. Siden jeg er vikar for sjefen som er sykemeldt og en annen kollega er også sykemeldt, så ble det vanskelig og få inn andre som kunne ta vaktene mine. Jeg gikk på jobb på fredag uten stemme, noe som er helt hjernedødt å gjøre siden jeg da ikke kunne snakke med kundene da jeg var alene på jobb... Fikk heldigvis inn en annen til slutt så jeg fikk gå hjem fortsatt uten stemme, men med feber. Ufattelig dårlig gjort av arbeidsgiveren min syns jeg, men heldigvis løste det seg og jeg fikk fri på lørdag. Jeg er på god vei til å bli bedre nå, noe som er veldig bra for da blir det mer tid og energi til bloggen for eksempel! 
  Har vært dårlig med blogging i det siste, men som dere skjønner har både jeg og Camilla vært syk samtidig som vi har jobbet mye. Håper dere forstår og godtar unnskyldningen vår! 

  Men jeg fikk gjort noen gøy i helgen på tross av helsa. På lørdag var jeg med kjæresten, og som dere ser ble det litt ekstra kos med Ben&Jerry is,hehe. På søndag gikk vi ut og spiste i byn med broren min og hans kjæreste på ett nytt thai-sted. Denne uken har det vært jobb hver dag, og fløyen ble det i går med søsteren min og to av kusinene mine. Veldig fin tur selv om vi ikke kunne se noe av den fine utsikten på toppen... 
  I dag er det min første skoledag på gamle skolen igjen. Skal jo ta opp matematikk denne høsten, så var jeg så heldig og få lov til og være med i timene med den ene p-klassen på gymnaset. Veldig nice for da slipper jeg og sitte hjemme og lese alt selv, men heller få gå igjennom litt med en lærer også. Superkleint og måtte sitte en gang i uke med 99 og gjøre matte, men det får bare våge seg. Gleder meg til og begynne med matten og bare få det overstått fortest mulig!

  Håper dere får en fin torsdag og da!   

  -Katrine

 • Publisert: 08.09.2016, 09:26
 • Kategori: BLOGG
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Henriette Celin

  08.09.2016 kl.10:03

  Uff, kjedelig med så mye jobb når man er syk. God bedring <3

  Bra du fikk fri lørdag og fikk slappet av. Hørtes ut som en koselig date også ^^

  Dazzy

  08.09.2016 kl.15:47

  Henriette Celin: tusen takk, det var det :D

  Den lille Pandaen c:

  08.09.2016 kl.17:02

  åå is <3

  Dazzy

  08.09.2016 kl.21:13

  Den lille Pandaen c:: :)

  Skriv en ny kommentar

  hits