Dazzy

JORDA RUNDT DRØM

 • Publisert: 11.09.2016, 12:39
 • Kategori: FOTO


 • Hei! I dag er det endelig søndag igjen, og for meg og Camilla er det på tide og ta nye bilder og planlegge innlegg i dag. Så det blir en kjekk dag tror jeg!
  Noe jeg har gått og tenkt mye på de siste ukene er hva jeg skal gjøre til neste år. Dette året har jeg friår og gjør ting som å ta lappen, ta opp matematikk, jobbe deltid og øve meg på skissing slik at jeg kan søke på designskoler til neste år. Men skissingen min er ikke akuratt på toppnivå, og sammenlignet med alle de tusen av andres om søker så tror jeg ikke jeg har noen god sjanse til og komme inn neste år. Ikke at det er så negativt da, for det betyr jo bare at jeg kan ta ett år til på og øve meg og bli skikkelig flink til året etter der igjen! Så det går helt fint for meg om jeg ikke kommer inn, da kan jeg jo gjør andre ting enn bare og jobbe et helt år. Noe jeg har veldig lyst er og gå på folkehøyskole. Søm og design hadde vært perfekt for meg på folkehøyskole, noe jeg vurderer sterkt å gjøre om jeg ikke kommer inn der jeg vil. Men en drøm jeg har i livet er og dra på en backpacker tur, type jorden rundt.
  Det hadde vært helt amazing altså!!

  Men det går ikke om jeg skal gå på folkehøyskole til neste år. Og jeg ser ikke når det vil bli mulig etter universitetet heller for da vil jeg jo ut og begynne og jobbe med en gang! Så vi får se. Det er jo mulig og ta bare ett semester med noe design og sy-fag, og så reise sånn ca 2 måneder hvor enn jeg vil! Hadde sikkert fått tid til litt jobbing også det året siden jeg har fast jobb. Så dermed blir det ikke såå trist om jeg ikke er god nok enda for og komme inn på designerstudie i 2017. Jeg er villig til og ofre 2-3 år og bli god før jeg kommer inn et bra sted. Så er ikke krise. Er få som blir top-designer før de er 30 uansett, så håpet er ikke ute. Over ser dere en kollasj med bilder fra steder jeg ville dratt innom i løpet av en eventuell backpack reise. Jeg drømmer om å se New Zealand og The Shire, surfe på Hawaii, Japan i kirsebærtre-sesongen, savanner i Afrika, Machu Picchu i Peru, LA & NYC i USA, Myanmar i Asia og Fransk Polynesia. Litt forskjellige steder over hele verden. En rekke forskjellige og spennende reisemål tror jeg vil bli en utrolig fin reise, om jeg får muligheten til og reise. 

  -Katrine

 • Publisert: 11.09.2016, 12:39
 • Kategori: FOTO
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  11.09.2016 kl.13:04

  Hadde vært herlig å reise jorden rundt en gang ja. Det får for min del bli når jeg har tatt ferdig utdanning og spart opp nok penger (:

  Dazzy

  11.09.2016 kl.14:33

  Henriette Celin: ja, det hadde blitt en fantastisk opplevelse

  Skriv en ny kommentar

  hits