Dazzy

GJESTEINNLEGG

  • Publisert: 05.02.2017, 19:34
  • Kategori: MAT
  • A V    K A T R I N E









    Jeg er ikke akkurat noen mester på kjøkkenet, men spaghetti med hjemmelagede kjøttboller kan jeg lage. Så i dag tenkte vi og dele oppskriften med dere, ettersom at jeg laget det til Camilla etter jobb. Det er super enkelt å lage, så dette får alle til!

    Kjøttboller:
    ♦ 1 pakke kjøttdeig
    ♦ 1 pakke karbonadedeig
    ♦ Chili
     ♦ Hvitløk
    ♦ 1 egg eller melk
    ♦ Fersk basilikum
    ♦ Salt & pepper

    Putt kjøttdeigen og karbonadedeigen i en bolle. Finhakk chili og hvitløksfed, jeg brukte 1 chili og 2 fed, men husk og ta bort frøene i chilien. Mengden chili og hvitløk tilpasser du etter din smak. Hakk opp en liten håndfull basilikum blader. Putt alt i bollen og bland alt sammen med hendene. Ha i ett egg, eller spe i med små skvetter melk av gangen. Deigen blir mer klissete og alt holdes sammen under stekingen pga egget. Når alt er blandet kan du begynne og steke. Form bollene i hendene dine og sørg for at alle er ca like store. Brun dem og sett på spaghetti vannet. Ha i pastaen når vannet har kokt opp. Kok også opp sausen og enda en kjele med vann i til kjøttbollene. La kjøttbollene koke i noen minutter, kanskje 5, med en terning med kjøttbuljong i.
    Så vips, har du en superdigg og enkel middagsrett på ca 20-30 minutter! 

    - Katrine
     

  • Publisert: 05.02.2017, 19:34
  • Kategori: MAT
  • 4 kommentarer
  • 4 kommentarer

    http://hevhodet.blogg.no/

    06.02.2017 kl.03:00

    Ser kjempe deilig ut :)

    Dazzy

    06.02.2017 kl.03:22

    http://hevhodet.blogg.no/: :)

    belgiskkjempe

    07.02.2017 kl.10:43

    Så godt ut :)

    Dazzy

    07.02.2017 kl.10:48

    belgiskkjempe: :)

    Skriv en ny kommentar

    hits