Dazzy

FRA RØD TIL GLITTER

 • Publisert: 12.02.2017, 15:30
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Planen var å gå for rød fargen, men den er blitt klumpete og utrolig tykk så var helt umulig å ta den i bruk, dessverre.. Så da gikk jeg over til glitter, minner meg om gamle tider når jeg var rundt 10 år og var helt hekta på glitter! Hele jeg skulle glitre, haha. Mor tok alltid glitter på fingrene mine, jeg hadde alltid genser med glitrende bokstaver.

  Neglelakken er fra H&M. Nå får jeg vært øyeblikk besøk og jeg føler meg helt fresh, nydusjet og har flettet håret mitt i håp om litt bølger på tuppene mine imorgen når jeg våkner. For jeg har ingen rettetang eller bølgetang, har ikke en gang hårføner! Haha, pleier aldri å bruke varmeprodukter på håret mitt. Er nok derfor håret mitt er så sunt. Tror det er 2 - 3 år siden jeg brukte hårføner (?) og da brukte jeg den kun 1 gang, pleier som oftest å dusje på kvelden så håret får tørke over natten. 


   

 • Publisert: 12.02.2017, 15:30
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 32 kommentarer
 • PÅ TIDE MED

 • Publisert: 12.02.2017, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET


 • God morgen, da var det søndag igjen og jeg skal bruke formiddagen til å ha egentid. En varm dusj venter på meg, neglene skal bli stelt og endelig få neglelakk på etter gammelt av. Tror det er nærmest et halvt år siden jeg hadde på meg sist! Nå som formen sakte men sikkert blir bedre føler jeg energien kommer tilbake og jeg har overskudd til å gjøre mer, så etter neglelakk blir det ansiktsmaske og vask av fjeset før jeg får besøk! 

  Blir en rolig søndag med selskap, denne helgen har virkelig gjort meg lykkelig. Muligheten til å slappe av og ikke ha planer, det er utrolig uvant men jeg trengte det virkelig. Jeg blir så fort stresset når jeg har avtaler, tenker over hvor god/ dårlig tid jeg har før jeg må komme meg ut døren. På toppen av det hele kommer samboeren min hjem imorgen, passer helt perfekt siden valentine er på tirsdag. Akkurat nå kan jeg si at jeg virkelig har det bra, er lykkelig selv om jeg er sliten. Utrolig rart, haha. Men mitt glade humør skal jeg nyte fult og helt! Så ha en riktig fin søndag, bilder av resultatet kommer senere i dag!

   

 • Publisert: 12.02.2017, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 18 kommentarer
 • LEO LIPKIT

 • Publisert: 02.09.2016, 22:16
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Endelig kom lipkittet mitt i fargen Leo fra KylieCosmetics. Og her er resultatet! Jeg selv er kjempe fornøyd med fargen, den er mørk og pen. Litt goth-aktig, men med det rette antrekket så spiller ikke det noen rolle. Dette blir nok en farge jeg ikke bruker så mye til hverdags, kan ikke bruke den på jobb for og si det sånn, men på fest blir den nok brukt veldig mye fremover! Jeg er ikke en som pleier og bruke så mørk leppestift, men har veldig lyst, så da starter jeg med denne. Liplineren var grei nok, men den flytende leppestiften var jo bare dritbra. Den er enkel å påføre og tørker relativt fort på leppene, og sitter i tillegg bra og lenge.
  Har aldri prøvd liquid lipsticks før men det er nok noe jeg vil bruke igjen, for de var skikkelig kule!

   

  -K

 • Publisert: 02.09.2016, 22:16
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 2 kommentarer
 • POPPIN LIPGLOSS BY KYLIE

 • Publisert: 13.08.2016, 09:30
 • Kategori: SKJØNNHET

 • Onsdag fikk jeg denne nydelige lipglossen i posten, og ble da kjempeglad! Fikk tak i denne lipglossen fra Kylie Jenner sin limited birthday edition kolleksjonen under det første salget, og på onsdag under det siste salget fikk jeg jammen tak i et lipkit i fargen Leo også! For og være ærlig er jeg ikke noen fan av hverken Jenner eller Kardashian familiene, men fin sminke lager Kylie så da la jeg fordommene til side og skaffet meg litt ny sminke, i skikkelig fine farger og! 
  Poppin heter den glossen her og jeg bestemte meg relativt fort for at den ville jeg ha, i tillegg til mini matte pakken, men den var jo klin umulig å få tak i siden ALLE ville ha den, så da gadd jeg ikke en gang prøve på den under det siste salget, gikk bare rett for Leo. 
  Denne glossen viste seg og ikke leve heelt opp til forventingene mine, men var fortsatt verdt det siden jeg tror jeg kommer til og bruke den mye uansett. Greien var at jeg trodde den ville være tykkere eller mer pigmentert når den var på leppene, siden jeg bare hadde sett bilder av den på armen til Kylie, slik dere ser på min arm. Der ser den ut som den er ganske fyldig og pigmentert, men pga fargen er gull så blir den bare ikke like bra på leppene som på armen, og det kan jeg forstå, tenkte bare ikke helt på det da jeg kjøpte den. Men no worries den var pen og glitret så den blir nok brukt både på fest og til hverdags! Det kule med kolleksjonene til Kylie var at metall glossene hennes var infiltrert med ekte gull. Men glossen var likevel rimelig, ca. 280 for glossen pluss frakt, så slapp både toll og merverdiavgift! Da ble jeg glad haha, var redd dette ville koste meg alt for mye pga toll osv.
  Fikk du tak i noe fint fra bursdags kolleksjonen til Kylie?

  Men dagen i dag tror jeg blir bra, har helt fri og faktisk ingen planer. Blir nok litt vasking og rydding siden resten av familien kommer hjem i morgen. Men siden det og er skikkelig dritt vær ute tror jeg at det blir en del netflix på meg i dag altså! 
  Håper du får en fin lørdag!

  xKat

 • Publisert: 13.08.2016, 09:30
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 2 kommentarer
 • KANSKJE IKKE EN LIKE VELLYKKA KLIPP

 • Publisert: 11.08.2016, 12:21
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Håper dere likte Camilla sitt innlegg igår, men nå er det min tur til å fortelle min opplevelse. Som noen av dere kanskje har skjønt så ble det ikke like vellykka for meg som for Camilla. Jeg klippet håret mitt opp til haken i 10-ende klasse som nå er 4 år siden, og tror ikke jeg tenkte så mye over om jeg kledde det eller ikke for jeg bare klipte meg fordi jeg ville ha en stor forandring og jeg var vel ute etter en slags sjokkert reaksjon hos folk siden jeg hadde hår ned til midjen min, rett nedenfor brystene, og da ble det en stor forandring med super kort hår til haken. 
  Har siden den gang latt det vokse, for senere når håret hadde vokst en del igjen og jeg så tilbake på bilder var jeg ikke fornøyd med lengden. Slik føler jeg det nå og. Klippen var nødvendig nå da, det kan jeg ikke si noe på. Jeg klippet det først til brystet og var egentlig ganske fornøyd, men frisøren min hadde veldig lyst til og klippe mer pga håret mitt var ganske skadet og slitt. Så jeg sa kjør på, noe jeg ønsker jeg ikke hadde gjort. Jeg skulle heller bare stoppet og klipper det igjen noen måneder senere. Jeg føler meg rett og slett ikke komfortabel med så kort hår. Jeg liker ikke hvordan det ser ut og det er bare sånn jeg føler det. Uansett hva alle andre sier, både venner, familie og andre frisører, at de synes jeg kler det og det ser bra ut så forandrer jo ikke det på det faktum at jeg ikke liker det selv og ikke føler meg like fin på håret som før. Denne frisyren bare funker ikke for meg. På jobb hvor jeg må ha oppsatt hår pga maten funker håret mitt dårlig siden jeg ikke får med alt i en hestehale og hestehalen er vanskeligere å få fin enn før siden den bare blir klumpete nå. Jeg pleier å rette håret mitt vanligvis, men når jeg gjør det nå blir det ganske flatt og ikke så pent, men håret mitt naturlig er så bølgete og fjasete at det går heller ikke, da blir syns jeg det blir enda mindre pent... Den eneste positive siden som jeg synes veier opp for de negative er det at det blir ti ganger enklere i dusjen med kort hår!

  Men dette burde ikke avgjør om du vil klippe deg, det er jo forskjellig for alle siden alle ser forskjellig ut. Kort hår for meg ser bare ok ut og jeg liker det ikke så godt selv, men om du ser på Camilla så ser det kjempefint ut og hun liker deg selv og. Det viser bare hvor forskjellig folk kan være og at om du vurderer å klippe deg så gjør som Camilla sa og sett opp håret og se hvordan det kan se ut på deg, eller gå til en frisør og spør hva en profesjonell tenker.
  Masse lykke til uansett til dere som vurdere å klippe dere og ha en fin onsdag!

  -Katrine
   

 • Publisert: 11.08.2016, 12:21
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 4 kommentarer
 • VELLYKKET MED KORT HÅR?

 • Publisert: 10.08.2016, 14:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • Er en god del av dere som vil vite mer angående hårklippen til meg og Katrine, så jeg tenkte å fortelle min mening mens Katrine legger ut et innlegg imorgen! Jeg har hatt langt hår i 4- 5 år, så å klippe seg var en nølende sak for meg. Jeg tenkte mye frem og tilbake, forhørte meg med venner og familie. Men jeg har blitt i stor grad frustrert av det lange håret, da jeg har måtte satte det opp i hestehale, flette eller dott nesten hver eneste dag. Da håret mitt floker til seg veldig fort, og jeg brukte utrolig mye tid i dusjen for å få vasket alt håret. Så på en måte var jeg lei, men når jeg er ute i besøk føler jeg meg fin med det lange håret. Så fordeler og ulemper er det alltid, men i tillegg er håret mitt så tykt. Så det er utrolig tungt, og for å ikke snakke om hvor irriterende det var at håret kunne henge seg fast i bildøren! Det var det verste, haha. 

  Alt i alt er jeg faktisk fornøgd med kort hår, fjeset mitt ble mye mer framhevet og jeg får ikke noe særlig floker lenger! Flokene mine pleide alltid å være bak i nakken min, derfor måtte jeg bruke hårbørste en del ganger hver dag. Jeg anbefaler å klippe håret sitt, men det er jo smak og behag. Føler innlegget ble en del rotete, haha. Men jeg er fornøgd med det korte håret, men å gå fra langt hår til skulderkort var ikke jeg helt klar for. Hele 20 cm ble tross alt klippet av, og jeg fikk litt av et sjokk når jeg så hvor kort håret mitt ble og jeg var fornøgd da noe som gjorde at jeg ikke klippet meg noe kortere. Selv om en del av dere mener jeg kler skulderkort hår, kanskje en vakker dag klipper jeg meg skulderkort. Det får tiden vise! 

  Håper dette innlegget hjelper dere lesere som vurderer å klippe dere, men prøv å sett opp håret og se om du syns kort hår kler deg! Det gjorde jeg en del ganger før jeg klippet meg.  - Camilla

 • Publisert: 10.08.2016, 14:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 20 kommentarer
 • MIN SPA

 • Publisert: 29.07.2016, 10:56
 • Kategori: SKJØNNHET

 • Som dere nok har merket, har jeg ikke blogget så mye de siste dagene! Grunnen er at jeg har jobbet en del og ikke hatt så mye spennende å dele med dere, dagene mine har nesten gått til det samme. Jobb, middag og søvn. Men jeg kan fortelle at jeg ikke passer hundene til mormor lenger! Hun kom hjem på onsdag, så har kommet hjem igjen. 

  I dag har jeg faktisk fri, så benytter muligheten ved å slappe av og ta i bruk ansiktsmasken som ble kjøpt i forrige uke. Deilig! Senere i dag skal jeg være med Katrine, vi skal prøve å redigere videoen vi lagde for 2 uker siden. Krysser fingrene for at videoen snart kommer ut! Dere må ha en fin dag videre. ♥

  - Camilla

 • Publisert: 29.07.2016, 10:56
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 2 kommentarer
 • INK WISHES

 • Publisert: 27.07.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 •  

  Her er en liten tattoo-inspo med tatoveringen som jeg synes var veldig fine! Jeg har lenge drømt om en tatovering, og skal nok ha noen, men det blir nok en stund til enda siden jeg ikke helt har bestemt meg hva jeg vil ha. Vil ikke ha noe alt for stort, og jeg skal ha farger i den. Vil heller ikke ha noe ultra-cheesy som alle på hele tumblr og weheartit har som for eksempel en krone eller fjær som blir til fugler eller noe som helst som bare er tekst. Tekst tatoveringer er så ufattelig oppbrukt og cheesy at det skal jeg aldri ha altså! Folk må selvfølgelig få ta det de vil ha, eller la være å ta tatoveringer om de ikke liker de, men tror jeg har ganske klare meninger om tatoveringer så å finne ut hva jeg vil ha skal ikke bli vanskelig for jeg har allerede noen ideer. Så vi får se om en stund, tar kanskje en til neste år. Vil spare penger til det og tenke en stund for å være heeelt sikker på at jeg vil ha det jeg vil ha. Er ufattelig lame å finne ut to-tre år senere at nei denne tatoveringen var ikke så kul eller fin som jeg trodde... 
  Har du tatovering eller skal ta tatovering? Hva slags motiv skal du ta/ har du?

  -Katrine

 • Publisert: 27.07.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 4 kommentarer
 • ER BLITT HELT NAKEN

 • Publisert: 22.07.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • UTEN ALT HÅRET VÅRT!

  Da er det gjort, vi har klipt oss! 7 stk satte seg i stolen i går og gikk ut med et smil om munnen heldigvis! Tre stk gikk inn tidligere på dagen mens vi fire andre stilte opp kl 15.00. Camilla var så stille under klippingen, hennes måte å være nervøs på! Dessverre ble det ingen skulderklipp som en del hadde håpet på, men hun er svært fornøgd! Hvem vet, plutselig blir det kortere ved neste frisørtime. Katrine tok litt mer av håret enn hva som var planen, siden frisøren Frank anbefalte det på grunn av håret var slitt etter farging og bleking. 

  Så alt i alt var det en fin dag! Det beste er at vi har donert 6 'haler' hår som skal gis til Apollo Hårsenter som holder til i Bergen og er i samarbeid med Haukeland sykehus, så vi er utrolig glad for å ha gjort denne gode gjerningen. Katrine donerte ikke hår denne gangen siden hun har gjort det en gang for 2 - 3 år siden og klippet ikke så mye derfor var hun kun med på å korte håret sammen med oss andre! 
  - Camilla & Katrine

 • Publisert: 22.07.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 23 kommentarer
 • KLIPPE HÅRET MITT OG DONERE DET TIL KREFTPASIENTER?

 • Publisert: 12.07.2016, 08:57
 • Kategori: SKJØNNHET
 • // Sponset innlegg //

  Okei.. Nå trenger jeg litt hjelp fra dere kjære lesere!
  For noen dager siden kom jeg over en email, et tilbud om gratis hårklipp! Wow, skal si jeg måtte lese det to ganger før jeg tok det til meg. Har alltid måtte betalt over 500 kr kun for å stusse håret mitt! Men tilbake til poenget, jeg har hatt langt år i vell 3 - 4 år nå, og tenkt tanken tidligere på om jeg skal klippe meg. Spørsmålet er, skal jeg klippe meg opp til brystet evt skuldrene eller skal jeg ta vare på det lange håret? 

  Sammen med frisørsalongen Prince i Bergen kan jeg klippe håret mitt kort og donere det til barn/ voksne som trenger det! De vil gi muligheten til deg og, helt gratis. Et tilbud jeg gir dere! Kravet er minimum 20 cm, så om du trenger et hårklipp (vil korte opp håret) og evt donere det vekk, så grip sjansen. Gjerne ta kontakt på email eller i kommentarfeltet om det er spørsmål. Adressen er Inndalsveien 104. Er mulig å reise i lag med meg eller på egen hånd en annen dag, men jeg må først klare å bestemme meg for om jeg skal ta sjansen på å klippe håret! Gjør nok det med tanke på de som faktisk ikke har hår. ♥

  Gjerne del innlegget, så flere får muligheten til å gi hår til blant annet kreftpasienter. 

  - Camilla

 • Publisert: 12.07.2016, 08:57
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 42 kommentarer
 • BROWN HAIR

 • Publisert: 30.06.2016, 09:00
 • Kategori: SKJØNNHET

 • Lenge har jeg tenkt over om jeg skal klippe meg kort, se litt mer 'voksen' ut. Har satt opp håret mitt flere ganger og studert, og sånn som jeg ser det hadde det vært fint på meg. Men samtidig ønsker jeg å ta vare på det lange sunne håret mitt, for et dilemma! Her nesten alltid hatt langt hår utenom en gang for 5 - 6 år siden, da hadde jeg klippet meg opp til skuldrene, jeg klarer ikke å huske om jeg likte det eller ikke. Men har jo vokst mye mer i fjeset, så kan for all del se helt annerledes ut nå om jeg hadde klippet meg. Men tror nok jeg ikke har hjertet til å ta håret, haha.

  Selv om jeg tenker over det noen ganger, for når jeg først har klippet meg kan jeg ikke gjøre noe med det! Extensions er heller ikke et ønske, da jeg ikke er en av de som setter av tid til å rette hår, krølle det, 'style' meg. Siden jeg ikke liker det for det første (kun om jeg skal i bursdag eller andre spesielle anledninger) og jeg har ikke så mye tid til det heller! Og jeg er ikke særlig tålmodighet, haha. 


   
  - Camilla
   

 • Publisert: 30.06.2016, 09:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 9 kommentarer
 • HÅRFARGER

 • Publisert: 27.06.2016, 16:58
 • Kategori: SKJØNNHET


 • Gjennom årene har jeg hatt en god del forskjellige hårfarger og har i en stund nå vurdert sterkt å farge det igjen! Hadde et lite eventyr i fjor der hvor jeg farget håret i ganske crazy farger, for det meste lilla, en stund, noe som slet virkelig på håret mitt. Derfor har jeg bestemt meg for å skaffe meg en skikkelig hår-kur og reparere håret mitt før jeg skal farge det igjen. Bildene over viser hvor mange forskjellige farger jeg har hatt de siste ca. 3 årene.
  Har ikke farget det siden januar nå og håret mitt er allerede mye bedre og sunnere igjen. Så snart jeg har kuret det skikkelig noen ganger og kvaliteten er på topp står jeg ovenfor et nytt dilemma som kanskje dere kan hjelpe meg med? Har tre alternativer: 

  1. Farge det rødt/mahognay igjen, som også vil være den enkleste løsningen. Jeg vet selv at jeg kler rødt hår og har derfor litt lyst til å farge det rødt igjen, men problemet er at når man først går for en farge med røde noter i så er det ufattelig vanskelig og tar lang lang tid å bli kvitt de igjen. Det vil gjøre bleking nesten umulig flere år senere fordi tonene sitter sånn i håret og vil gjøre blekingen gul og oransje. Slet med dette i fjor da jeg ville bleke håret og farge det rosa.
   2. La etterveksten vokse ut og la min naturlige farge komme tilbake. Dette kan kanskje være det som blir vanskeligst fordi jeg er ikke sikker på om jeg har tålmodigheten til det, pluss ettersom at min naturlige farge er en form for mørkeblond så vil det se gaanske stygt ut i lang tid før jeg kan klippe vekk den delen av håret mitt som er farget. Farget det brunt i januar og nå har fargen falmet til å bli en slags lysebrun med røde/oransje toner som få det naturlige håret mitt til å se mer grått enn blondt ut når de er rett ved siden av hverandre.
  3. Bleke håret og farge det lilla eller rosa igjen, aka det morsomme alternativet. Selv om disse fargene falmer fort så syns jeg det er ganske fint for det om. 

  Så hva tror dere blir best? Kommenter gjerne hva dere synes <3

  xKat

 • Publisert: 27.06.2016, 16:58
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 4 kommentarer
 • MY FAVE SHADES

 • Publisert: 23.06.2016, 15:00
 • Kategori: SKJØNNHET • Chanel Rouge Coco Rivoli & Vendome. Fant ikke link da disse leppesiftene har fått nye navn av Chanel etter at de ble relansert. 


  Mac Matte Please me og Artdeco Shine Shiny Flamingo  


  Bikbok Creme Gloss 


  Fra topp til bunn: Bikbok, Mac, Artdeco, Chanel Vendome, Chanel Rivoli

  Dette er altså mine favoritter som jeg bruker på leppene mine nesten hver dag, avhengig av outfitten. Jeg bruker mest leppestifter, men bruker av og til gloss også. Disse fargene er både ganske casual men kan også være dristige, og uansett passer de hele året rundt! 

  - Kat

 • Publisert: 23.06.2016, 15:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 4 kommentarer
 • PAKKE FRA KICKS

 • Publisert: 18.06.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET

 • Gratis fuktighetskrem fra Dior.  Kremen jeg bestilte.  Kremen er ganske tykk og drøy og har en svak og deilig duft av aprikos.


  Gratis prøvene fra Kicks. Parfyme fra Giorgio Armani og aging-krem fra Loreal. 

   

  I dag hentet jeg en pakke jeg hadde bestilt fra Kicks.no i butikken deres på Xhibition. Jeg bestilte en hudpleie krem fra Christian Dior som skal pleie og styrke neglene og neglebåndene. Har tidligere fått prøve den av en venninne og synes den var veldig god så bestemte meg for å kjøpe en selv også! Mange som har blitt kvitt flisete negler som enkelt knekker så da håper jeg på samme resultat også. Med kremen fikk jeg også noen gratis prøver i pakken, noe jeg synes var veldig gøy fordi jeg hadde ingen anelse på hva jeg kom til å få fra dem! 

  x Katrine

 • Publisert: 18.06.2016, 10:00
 • Kategori: SKJØNNHET
 • 6 kommentarer
 • hits